fredag den 2. december 2011

Overslyngel

Endnu en UFO er smuttet af pindene. Denne gang drejer det sig om overslynglen af Bente Geil. Der var en fejl i den oprindelige opskrift, så jeg har været nødt til at strikke bærestykket om.  Nu er den færdig og jeg er tilfreds med den. Hvis nogen skulle tænke, at den vender forkert, så er det med vilje. Jeg synes den er pænest med denne side ud af, men det er jo en smagssag.
Nu er der kun 3 UFO'er tilbage i strikkekurven. Olive af Helga Isager, Lucca af Else Schjellerup og min søns trøje i sort glatstrik. Derudover har jeg en kjole/tunika liggende, som jeg skal færdiggøre inden jul. Det er konfetti af Hanne Falkenberg, som jeg strikker i Supersoft.

Faktaboks:
Model: Overslyngel af Bente Geil, opskrift og garn kan købes her
Pindestørrelse: 3½
Forbrug: 7 ngl Geilsk tynd uld ialt 350 gram.
Størrelse: XL.
Hot or not: Den er ok.

11 kommentarer:

 1. Den er fin, din overslyngel. Som jeg iøvrigt også har haft problemer med at få til at sidde pænt, da jeg engang strikkede den til en bekendt.
  Jeg glæder mig meget! til at se din version af Olive. Jeg har for nylig sat en på pinden, og jeg er noget usikker på, om jeg vil lave den færdig. Jeg synes den ser mærkelig ud, men den er for lille endnu til at jeg kan prøve.
  Håber din kommer snart.

  SvarSlet
 2. Den er blevet flot - og fordelen ved at lave den selv, er at man suverænt kan bestemme, hvilken vej, der skal vende ud ;-)

  Smuk forårsgrøn farve :-)

  SvarSlet
 3. Hvor en dog fin, din overslyngel. Glæder mig til også at se de sidste 3 UFO'er. :-))

  SvarSlet
 4. Hov, der skulle da have stået :
  Hvor er den dog fin......

  SvarSlet
 5. Den ser dejlig ud, den slyngel.Det er også en dejlig farve du har valgt synes jeg. Jeg har strikket Underslyngel og Lille Slyngel, og de fald i virkelig god jord, dér hvor de faldt.

  SvarSlet
 6. Det er vist længe siden jeg har kigget ind hos dig.....sikke dog en masse du har fået af pindene overslyngel er virkelig skøn kan godt lide den side du har valgt som retside ;-)

  Liselotte trøjen er jo også bare blevet rigtig lækker !!!

  Du viser et billede i indlægget med garnkøb af en lilla kjole med hulmønster - må jeg godt spørge hvor den er fra den er virkelig sød.

  kh Jane

  SvarSlet
 7. Tak for de mange venlige kommentarer
  Jane jeg er ikke helt sikker på, hvilken kjole du mener, men hvis det er den lysebrune kjole med hulmønster fra mit indlæg om messe i fredericia, er den fra Strikkemagasinet i august i år. Den sorte kjole er fra Runway Knits.
  Kirsten jeg tager fat på Olive som den næste.
  Lene du har ret, vi har suveræn selvbestemmelsesret over hele linien og det er jo bare skønt.
  Kirsten der kommer snart en UFO mere.
  Mona jeg skal også lave underslynglen på et tidspunkt, men synes den bliver for tynd i supersoften og vil finde et mere egnet garn.

  SvarSlet
 8. Tak for det - et er nemlig den lysebrune ( lilla på min skærm) - jeg må se om jeg kan opdrive det magasin et eller andet sted.

  kh Jane

  SvarSlet
 9. Lækker Overslyngel du har strikket. Jeg vil også gerne lave den, men på den anden side......hvad vil jeg ikke lave? Alt for mange fede modeller til den begrænsede strikketid - noget må sorteres fra....... Eller ihvertfald udsættes :-)

  SvarSlet
 10. Flot Overslyngel du har strikket. Har du rettelser til str. L? Jeg har også problemer med mit bærestykke.

  SvarSlet