lørdag den 3. marts 2012

Kaunivest med snoninger

Er der noget bedre end en tur i garnbutikken? Jeg er så heldig at bo i Århus, hvor vi har mange af slagsen.
En af favoritterne er netgarn hvor jeg har hentet opskriften på kauni vesten. En af grundene til at jeg holder særlig meget af netgarn er, at både indehaveren Annette Kristensen og førstedamen Kirsten Rosendahl foruden at være smilende, imødekommende og hjælpsomme, selv designer og strikker modeller, som hænger rundt omkring i butikken. Jeg synes det er sjovt at komme ind i en butik, der har noget andet end de andre har, hvilket også er tilfældet hos Fandango som er en anden af mine yndlings garnbutikker.
Indehaveren af Netgarn Annette Kristensen har blandt andet designet denne pragtfulde tunika som jeg tidligere har strikket.
Vesten ovenfor er designet af Kirsten Rosendahl fra Netgarn. Kirsten har også designet denne vest i kauni garn der går kun 1 nøgle kauni garn til den. Jeg har ofte stået med et nøgle kauni garn i hånden og haft lyst til at strikke af det, og se de smukke farveskift, men har manglet en ide og har ikke orket at strikke endnu et sjal eller tørklæde af det, så jeg synes en lille vest er en genial ide. Et overkommeligt og sjovt projekt.

Faktaboks:
Design: kauni vest med ribstrikket bærestykke af Kirsten Rosendahl fra Netgarn
Garn: 2 ngl. kauni, farve EC af 130 gram.
Pinde: Addi turbo str. 3 og 3½.
Størrelse: Medium.
Hot or not: Superhot, passer til alt.

I den sidste tid, er jeg "kommet til" at starte flere projekter op. Således strikker jeg nu på Karla kjolen, Miss Beezy, Granite af Helga Isager og endnu en kauni vest. Ingen af projekterne er jeg nået ret langt med, så I hører nærmere, når jeg har lidt at vise frem. Rigtig god weekend til alle i blogland.

32 kommentarer:

 1. Hvor er den sød din vest. Kender alt for godt fænomenet med mange projekter. Nyder dem alle sammen, og færdige bliver de jo:-) God weekend.

  SvarSlet
 2. Det er skønt at have forskellige modeller på pindene - før eller siden bliver de jo færdige. Det vigtigste er jo at man hygger sig med sit strik, så pyt da med at der går noget tid imellem de færdige modeller!!

  Kaunivesten ser rigtig fin ud!!!

  SvarSlet
 3. Hvor er vesten bare flot og ser ud til at sidde rigtig godt. Hvor må det være skønt at bo i en by som har nogle spændende garnbutikker. Her i Esbjerg er der kun Garnhjørnet i Kirkegade som er ok den er tilgængæld ret fin og har meget forskelligt garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skidt med der kun er en, hvis den bare er god. Vi har en butik her i byen som er helt håbløs. Vinduesudstillingen ligner noget fra min barndom, farverne er hele tiden lige en nuance for meget eller for lidt og modellerne er håbløse. Så er det godt, der er lidt at vælge imellem.

   Slet
 4. Tillykke emd vesten, dne er rigtigt sød. De andre Kauni modeller du har strikket er også fine - faktisk kunne jeg overveje alle 3 modeller.

  Jeg glæder mig til at se dine på-pindene modeller - de lyder spændende også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de venlige ord om min vest. Jeg har nu ikke strikket de andre kaunimodeller, men kunne som du godt overveje det.

   Slet
 5. Aha du er lige så god som jeg er til at have gang i mange projekter på en gang. Det er nu også rart at skift mellem dem, synes jeg.
  Din vest ser godt ud, dejlig lun og smart.
  I Fandango tog det lige lidt tid før jeg fangede fidusen med at de havde garn på store coner, faktisk helt til jeg sad i kø'en ved Hedensted, men ja det er jo genialt at de vinder garnet op medens man er der :).
  Jeg nåede bare ikke rundt til alle de garn butikker, så nu tager jeg nok campingvognen med herop et par dage, så skulle det vist være muligt :)
  Ønsker også dig en skøn week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Fandangos garner frister og man kan få vundet lige den mængde op man skal bruge, så det er jo fint.
   Du må tage resten af garnbutikkerne, når du kommer campingvognen, der er nok at se på i og omkring Århus.

   Slet
 6. Hvor er den også bare flot i den farve du har valgt.Det er et rigtigt godt mønster,sidder og leger med tanken om at lave en mere.Flere ting igang på samme tid,ja kender jeg jo selv alt for godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Benthe, jeg synes også din vest er rigtig fin. Jeg skal helt sikker lave en mere i farvekombinationen EX, som er rød, orange, grøn.

   Slet
 7. Rigtig flot - din vest. Skønne farver.
  Det er dejligt med alle de gode butikker i Århus.

  SvarSlet
 8. Den ser rigtig dejlig ud. Tak for tip om mønstre!

  SvarSlet
 9. Hvor er den sød - og utrolig anvendelig både til bukser og nederdel. Virkeligt et lækkert design :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 10. Åh den ser også fin ud, glæder mig til at se dine glade striber :0)

  SvarSlet
 11. Sikke da en dejlig vest!
  Kauni har et rigtig flot farveskift, der er godt udnyttet i den model.

  Det er altid hyggeligt når du kigger forbi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine. Uden Fandango var vi ilde stedt. Den butik er noget helt særligt og betjeningen kan man bestemt ikke klage over.

   Slet
 12. Tak for alle søde kommentarer til min vest. Den har været sjov at strikke og overskuelig at færdiggøre i modsætning til de mange store projekter i min strikkekurv.

  SvarSlet
 13. Smuk og meget anvendelig vest. Og skønt med enkle overskuelige projekter en gang i mellem.
  Og sikken en fantastisk regnbue kjole i et af dine tidligere indlæg, wauuu

  Stine:)

  SvarSlet
 14. Skøn og anvendelig vest. Dejligt med overskuelige projekter en gang i mellem.

  Stine:)

  SvarSlet
 15. hej
  fed blog, har da meld mig som fast læser jeg må da se noget mere til de flotte ting du laver.

  kan læse at du har gang i et vægt tab, hvordan går det? glæder mig da til at se dig en af de flotte kjole du skal have på når du når dit mål.

  SvarSlet
  Svar
  1. super fin vest.. og måtte ind og se på den men syntes ikke jeg kan se den¨på netgarns hjemme side, er den sat sammen af flere modeler eller har de den kun i butiken, for så må jeg da forbi denne dejlige strikke butik.

   Slet
 16. Hej Amstrik. Hjertelig velkommen til uldbegavet og tak for de venlige ord. Mit vægttab er gået lidt i stå, da jeg desværre har fået en kronisk sygdom, har været i gang med undersøgelser m.v. hvilket har sat hele slankeprocessen lidt på vågeblus, men jeg går stadig hos de danske vægtkonsulenter og taber mig også lidt. Der kommer en opdatering på bloggen omkring DDV d. 1. april.
  Jeg satser stadig på at få ærteblomstkjolen på i 2012, måske til jul.

  Med hensyn til kauni vesten har jeg nu lagt et link ind under faktaboksen, så du kan se den oprindelige udgave. Mange hilsner Susanne

  SvarSlet
 17. Lækker vest. Glæder mig til, at min datter kommer retur til Aarhus, så jeg har en god undskyld for en tur ;-)

  SvarSlet
 18. Hjertelig velkommen til de nye læsere, dejligt at I har lyst til at læse med her og tak til alle for de venlige kommentarer.

  SvarSlet
 19. Sikke smukke ting du har fået af pindene - den der smukke smukke stribede kjole - wau siger jeg bare. Jeg måtte jo straks ind på netgarn og kigge - super shop ;O)
  Jeg kunne godt ha´ lyst til at srikke sådan en kjole, men er den ikke frygtelig varm??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten, jeg tror nu ikke kjolen er så varm, for den er ret åben i strukturen, da den er strikket på pinde 6, så der er nogen indbygget ventilation i den.

   Slet
 20. Det er nogle meget søde veste du har fået strikket og fint med det farveskift i Kauni. Det holder jeg også meget af og dejligt at du reklamerer for netgarn. Det er en butik som jeg aldrig har besøgt.

  SvarSlet
 21. Det er en meget flot vest, S, den kan du være stolt af!
  Jeg strikker på en flot stribet kjole lig nu :) - primært - og har en del andre ting i skuffen.

  SvarSlet
 22. Tak Annelise og Louise. Annelise hjertelig velkommen til Uldbegavet. Jeg håber du får lejlighed til at besøge Netgarn.
  Louise, jeg glæder mig vildt til at se din kjole.

  SvarSlet
 23. Superflot vest og fine projekter, du linker til. Jeg har besøgt netgarn et par gange, når jeg er i Århus og synes også det er en skøn butik :-)

  SvarSlet
 24. Tak Lene, det er en fin butik med mange gode sager.

  SvarSlet
 25. Den er bare fin! Jeg har i den grad også en svaghed for kauni :-)

  SvarSlet