lørdag den 9. maj 2015

Man har et standpunkt........
I går var jeg i Gug hos Garnudsalg sammen med en god veninde, der også er vild med garn og strik.
Jeg havde planlagt hjemmefra kun at købe ganske lidt til at supplere det i forvejen svulmende lager med.Under planlægningen af indkøbene kom jeg til at tænke på, at jeg egentlig længe har villet strikke en velfærdsmodel af Bente Geil. Den er strikket i sådan en flot version af Tine, sådan en må jeg bare strikke og jeg tror at Cottonwool fra Garnudsalg vil være det perfekte garn til den.
Desværre kunne jeg ikke bestemme mig for om den skulle være sort med grafitgrå striber, sort med denimfarvede striber eller brun med andeæg striber, så jeg blev nødt til at købe garn til en af hver.
På den anden side er 3 velfærdsmodeller helller ikke så tosset til efteråret, når det bliver koldt igen.

Nu jeg var ved det, så har jeg også set den flotteste model af trøjen "A hint of summer" på Ravelry strikket af Ulla. Den er strikket som en hel kjole i 2 grå farver og en pink til kanterne. Sådan en bliver jeg altså også nødt til at lave - så vupti røg der garn i spanden til den.

Uldgarnerne er Blackhill Højlandsuld det kaspiske hav og Ulla rød. De er til 2 sommerskyer, som jeg glæder mig til at strikke. Dette var besluttet på forhånd. Det samme var de to nøgler silkwool i forgrunden, som skal supplere et tidligere køb.

Så eneste egentlige impulskøb (næsten) er de 2 cones i baggrunden med en angora/uld blanding. De kostede kun 99,- kr. pr. 500 gram og i forretningen havde de en prøve liggende, der var vasket. Den var superblød og lækker, så der røg altså 2 cones med i spanden. Jeg ved ikke hvad de skal bruges til men måske en Sunday af Susie Haumann.

Nu kan jeg vist også klare mig lidt. Eneste planlagte indkøb i den nærmeste tid er noget alpaca og silkemohair fra Garnstudio, som jeg kommer til at mangle i efteråret, men de er på tilbud nu.

Det var en festlig dag hos Garnudsalg i går. Både Hr og Fru Gug var i butikken, og det var noget så hyggeligt med kaffe og knas til alle gæster. Selv om der er fyldt med mennesker er stemningen altid afslappet og man føler aldrig at man skal skynde sig at vælge noget, hvilket er en af årsagerne til, at jeg altid glæer mig til en tur derop, selvom køreturen er lang, men det gør ikke så meget, når man er i hyggeligt selskab med en anden garn nørd.

Nu skal der strikkes - hvad skal jeg dog starte med - God weekend til jer alle.

35 kommentarer:

 1. Uh, det lyder som en indkøbstur lige efter mit hoved😊glæder mig til at se nogle af modellerne. God strikkelyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibe - også god strikkelyst til dig.

   Slet
 2. Herligt med sådan et godt udbytte af en udflugt! Dejlige farver.
  Jeg besøgte garnudsalg igår... og kom også hjem med "lidt" til lager....
  Det er så hyggeligt og inspirerende at komme i Garnudsalg. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i en strikkecafe... men der er jo lidt langt at køre....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville også gerne til en strikkecafe deroppe, men det er for langt at køre på en hverdagsaften, det har du ret i. Så skulle de hellere lave en weekend strikkecafe, hvor man mødte op en hel dag og måske også kunne handle lidt, det kunne være hyggeligt

   Slet
 3. Skønne sager :-) Og du er undskyldt - det er ganske umuligt at overholde planer, når man er kommet indenfor i Gug!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har forstået det fuldstændig Mette, det er lige sådan det er :0), så selvfølgelig er jeg undskyldt - tak for det.

   Slet
 4. Hihi ja sådanne går det let når man er på besøg i Gug
  Men det er en masse fint og dejligt garn du har med hjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan høre du kender det Anne Marie. Det er dejligt at få suppleret lageret, også selv om det ikke ligefrem trænger.

   Slet
 5. Hvor ser det fantastisk dejligt ud. Der er noget farligt ved kombinationen af udsalg og garn - jeg kan sjældent styre mig. God fornøjelse med strikningen

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi ligner vist hinanden Britt for jeg er heller ikke god til at styre mig, men trøster mig med at garn da ikke er den værste last man kan have, og så kommer der jo brugbare ting ud af det, så helt skidt er det ikke.

   Slet
 6. Super køb :) nu glæder jeg mig endnu mere til weekenden med World wide knit in public day, hvor jeg kommer forbi hr og fru Gug :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God fornøjelse - jeg håber du får en god dag både her og der.

   Slet
 7. Gode indkøb. Jeg synes, at det er slemt nok, at skulle begrænse sig, når man køber garn på nettet. Jeg er sikker på at jeg ville have svært ved at komme hjem uden ekstra-indkøb, hvis jeg kom til garnudsalgs fysiske butik.
  Heldigvis eller desværre - er det ikke lykkedes mig, at planlægge mine månedlige Ålborg-møder, så jeg kan være der om fredagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan styre det lidt ved kun at tage de kontanter med man har givet sig selv "lov til" at bruge, for de tager ikke imod dankort. (men jeg må indrømme, at vi lige måtte et smut hen i dankort automaten lidt derfra efter flere forsyninger).

   Slet
 8. Jeg kender det, jeg kender det. Den butik er fuld af fristelser - og der hopper altid nye projekter på to do listen når man er der :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør der Mona, men du får så meget fra hånden, så du får hurtigt strikket det op igen. Jeg er nok lidt længere tid om det, men det bliver vel brugt efterhånden.

   Slet
 9. Wauw - det ser skønt ud og sikke mange dejlige planer :-) Jeg var der også i går, men jeg var noget mere tilbageholdende - både fordi at jeg kom fra uldfestivalen og også har et pænt lager.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så fornuftig Susanne - meget bedre til at kontrollere impulskøb end jeg er, for det var jo ikke ligefrem fordi jeg stod og manglede.

   Slet
 10. Dejligt med lidt mere til lageret, helt misundelig over at der er så langt til Gug herfra, ellers ville jeg gerne opleve den butik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er kørt fra Aarhus, men da vi var deroppe, var der et hold fra København, så der er nogle der kører langt.

   Slet
 11. Ja det kan jo ske, at der kommer lidt ekstra med når nu der findes så meget lækkert garn der frister :-) glæder mig til at se, hvad du mon får ud af de dejlige nøgler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært at stå for Marion - har set du også har lidt af et lager, så jeg kan forestille mig, at du også er blevet fristet i ny og næ.

   Slet
 12. Hold da op - jeg kan da godt forstå, du slet ikke kan vælge :-) Det er nemlig altid skønt at komme i Garnudsalg og en af de bedste ting er nemlig, at man ikke føler sig presset til at købe :-) Rigtig god fornøjelse med alle dine dejlige projekter - dit indlæg oser af lyst til at komme i gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lene - jeg er allerede startet :0)

   Slet
 13. Det er lækkert garn, du har købt. Af en eller anden grund har jeg ikke fået dine opdateringer, selv om jeg ellers er tilmeldt som fast læser på din blog, så jeg har lige scrollet ned gennem dine sidste indlæg og hold da op, hvor du får lavet mange fine ting.

  SvarSlet
 14. Tusind tak Bodil, det gør du bestemt også. -
  Jeg kender godt det problem med opdateringerne, der er også nogen jeg aldrig får. Det er mærkeligt hvordan det kan være.

  SvarSlet
 15. Så nydelig garn du fikk med deg. Jeg regner med at garnkjøp var planlagt i og med at du tok turen til Garnudsalg. Det høres jo ut som om du har planer for alt du har handlet, bortsett fra et par cones, noe som er imponerende i seg selv. Dessverre ender jeg av og til opp med noen nøster i farger eller kvaliteter jeg synes er helt nydelige, men ikke har planer for. Og da ender det fort opp som lagervare...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes ellers du er rigtig god til at få brugt dine lagervarer Helle.

   Slet
 16. Wauw sikke en fangst, og en masse gode planer du har med det fine garn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu skal der bare produceres noget til den kommende vinter sæson.

   Slet
 17. Sikke skønne sager du fik med hjem. Man har nemlig lige præcis et standpunkt til..... ;-) Og helt ærligt, man bliver jo fristet over evne hos Garnudsalg :-)

  SvarSlet
 18. Sikke skønne sager du fik med hjem. Man har nemlig lige præcis et standpunkt til..... ;-) Og helt ærligt, man bliver jo fristet over evne hos Garnudsalg :-)

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 20. Hej - lyder godt med nogle røde nøgler rød muskat.,det er farve 12 jeg mangler.... Jeg kan overføre penge til dig via mobile pay - skriv evt. Via min mail - noerregaard@jensen.mail.dk

  SvarSlet