mandag den 26. december 2011

Glædelig jul
Hermed skal lyde et lidt forsinket glædelig jul til alle i blogland. Mit første år som blogger har været forrygende. Efter at have læst og fulgt mange af jeres strikkeblogs igennem flere år, er det fantastisk at få sin egen blog. Jeg vil gerne sige tak til alle læsere for jeres søde og inspirerende kommentarer, det er dem, der gør det sjovt at være blogger. Jeg har læst dem alle sammen mange gange og glædet mig over dem.

Jeg nåede præcis at få de sidste 2 ufo'er færdige inden jul. Min søns trøje i sort glatstrik blev færdig d. 24.12 og han fik den som ekstra julegave. Jeg har ikke taget billede af den, da den er magen til den anden unisex sweater jeg har strikket for nylig.
Desuden er jeg blevet færdig med Lucca af Else Schjellerup. Jeg synes den så mærkelig ud undervejs, og har ikke haft lyst til at færdiggøre den, men nu hvor den er monteret og vasket synes jeg egentlig den er blevet helt god.

Faktaboks:
Design: Lucca af Else Schjellerup.
Str: Xl.
Garn: Højlandsgarn i farven tobacco ialt 195 gram fra Charlotte Tøndering.
Strikkepinde: Addi turbo rundpinde str. 2½ og 3.
Ændringer: Jeg har strikket en rullekant i halsen og ærmerne, da jeg synes den så lidt ufærdig ud uden kanter.
Desuden har jeg øget længden med 8 cm.
Hot or not: Hot.


Lidt fiberrelaterede julegaver er det også blevet til. Jeg fik garn til en "Forbrydelsen" sweater, som jeg har ønsket mig siden  jeg så den i tv. Min søn havde købt garn og pakket alle garnnøglerne ind enkeltvis, så der var mange pakker at åbne.
Bogen "Naturlig strik" er også fra ham. Den er årets største overraskelse. Jeg anede ikke hvem designeren var, eller at bogen var på vej. Efter at have bladret i den, kan jeg konstatere, at der er 10 modeller, jeg bare må strikke, hvilket er usædvanligt mange, så den er et stort hit.

Lige nu har jeg overhovedet ikke flere ufo'er, og der må startes nyt op. Jeg har besluttet at jeg fremover kun må strikke på 2 ting ad gangen, da jeg har erfaring for, at med for mange ting i gang taber jeg interessen og det tager for lang tid at få noget færdigt.
Mit næste projekt bliver en tunika fra Istex i spindegarn. I hører nærmere, når jeg er nået lidt længere end opslagningskanten, så nu vil jeg finde sofaen og kaste mig over strikketøjet. Hav fortsat en god dag derude.

9 kommentarer:

 1. Den strikkebog fik jeg også, og den er god. Jeg skal også strikke en masse ting fra den. Forresten er jeg igang med en forbryder-sweater
  Glædelig jul

  SvarSlet
 2. Den strikkebog har jeg IKKE fået, men det lyder som om, jeg gerne ville have haft den. Glæder mig til at se dine projekter fra den.
  Det bliver spændende, om du kan holde det der løfte med to ad gangen - det ville aldrig lykkes for mig,
  Glædelig jul.

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig også . Og lykke til med alle projekterne..hi hi ...Spindegarnet..nogle syntes at det er hårdt at strikke med , jeg syntes at det er fantastisk !!

  Klem

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig til at se din forbrydersweater Merete.
  Kirsten det er en skøn bog, lækkert fotograferet og fyldt med opskrifter, der lige falder i min smag.
  Vilma, hjertelig velkommen til min blog. Jeg har lige optaget spindegarnet og synes også det er fantastisk. Ville dog ønske, der var flere opskrifter til det. Jeg er meget spændt på, hvordan et bliver efter vask.

  SvarSlet
 5. Ups det gik vist lidt hurtigt. Jeg ville skrive, at jeg har lige opdaget spindegarnet og er spændt på, hvordan det bliver efter vask.

  SvarSlet
 6. Sikke dejlige julegaver ;O) Pudsigt for jeg går også med "forbrydersweateren" i tankerne og det der med max. 2 projekter, forsøger jeg også at overholde. Jeg mister nemlig også interessen for tingene, hvis de først har ramt strikkekurven for længe ;O(
  Din Lucca ser smuk ud!

  SvarSlet
 7. Sikken smuk model du har lavet, der noget over Else Schjellerups modeller jeg ikke kan stå for. Dejlig julegaver, glæder mig til at se hvad du får ud af garnet.

  SvarSlet
 8. Hvor fedt at blive overrasket med gode strikkebøger - og lige den, er jeg også faldet pladask for!
  Glæder mig til at se dit Istex projekt, der er nemlig flere af deres modeller jeg har et godt øje til :-)

  SvarSlet
 9. Jeg er helt vild med din Lucca. Hvor er den bare blevet lækker..
  Den bog må jeg lige have kigget lidt mere på.
  Godt nytår...

  SvarSlet