lørdag den 12. januar 2013

UFO status.

Tak for de mange fine kommentarer til min søns trøjer, dem blev jeg rigtig glad for.
Til de af jer, der har teenage børn, der ikke vil gå med hjemmestrikket tøj, bare rolig. Lige pludselig vil de gerne have hjemmestrik i massevis, bare vent og se.

Nu hvor jeg er færdig med trøjerne er det tid at gøre status over hvad der ligger i strikkekurven. Jeg vil ikke vise, hvad jeg har strikket i 2012, men hvad jeg er i gang med for øjeblikket.
Første projekt i kurven er en skøn tunika af Mohair fra Canard. En meget enkel model med bærestykke i rib. Jeg er først lige startet på den.


Garnet er en skøn blanding af uld og mohair. Det er pragtfuldt at strikke med og har den flotteste glans.Næste projekt er en cardigan Öld fra Istex. Jeg har strikket krop og ærmer og skal til at strikke den sammen  i bærestykket. Derefter skal den klippes op foran.


 Det tredje projekt er Simplest Sweater fra Ravelry, strikket  i chunky højlandsuld fra Garnudsalg. Den er også strikket oppefra og ned og er lige til at gå til.


 Så kom  miss Beezy på pindene igen. Denne gang fik jeg klaret bieserne uden at sno arbejdet eller lignende. Den har drillet mig, men jeg må bare eje sådan en. Det har dog lange udsigter, da det er et kæmpeprojekt og der arbejdes på den ind imellem alt det andet.


Sidste projekt er Clover af Helga Isager. Den strikkes der på indimellem, når der er fred og ro og TV er slukket.

 Herudover har jeg planer om en lang cardigan i alpaka samt en sommer i tokyo. Desuden en forbryder sweater og en sød bluse i pladegarn. Der er desuden planer om et par Isager modeller, både af mor og datter. Jeg fik bogen Finstickat i julegave. Der er mange søde ting i, jeg godt kunne tænke mig at strikke.
Desuden er der "Suveræn strik", som jeg slet ikke har set endnu (er nummer 25 på biblioteket). Der er sikkert også modeller i, jeg ikke kan leve uden. Alt i alt er der fyldt godt op med projekter i det nye år

Nu skal jeg en tur rundt i blogland. Jeg har haft en hård start på det nye år med 1000 projekter og  ikke meget ro på strikkefronten, så jeg er frygtelig bagud med at læse indlæg, men nu har jeg fri og skal rundt og se alle de skønne ting I har lavet. God weekend alle sammen.


26 kommentarer:

 1. Wauw - en skøn strikkekurv med indhold til skønne timer. Du er velkommen når du får tid! Jeg ser frem til at min søn vil have strik :-) Lars piger vil gerne. Til gengæld vil Lars langt om længe gerne have lidt strik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis din søn ligner mine, vil han sikkert helst have noget helt enkelt i glatstrik og ikke for stærke farver, men det er også hyggeligt at lave. Det er nok sjovere at lavet noget til pigerne.

   Slet
 2. Sikke mange dejlige ting der er i kurven, jeg starter ikke på så meget for så går jeg død :)
  Spændende blir det at se det færdig hen af vejen.
  Også rigtig god weekend til dig .

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne. Jeg er slem til at starte nye projekter, og så tager det en krig før man får noget færdig, hvis der er for meget i gang. Jeg prøver på at styre mig, men der er altså mange fristelser.

   Slet
 3. Dejlige projekter du har på dine pinde.
  Må du få en skøn weekend :)

  SvarSlet
 4. Sikke nogle dejlige ting du har gang i. Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 5. Dejlige ting du har i din strikkekurv.
  Dine bieser ser pragtfulde ud. Stiber og bieser er vildt flotte sammen. Jamen det hele er sådanne ting som jeg også gerne vil eje. Uhm altså.
  God og dejlig fri week-end til dig. Pas nu på armene, så du ikke må stoppe fordi du har overbelastet dem.

  kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din omsorg Lis. Jeg er meget forsigtig med armen, ved lige hvor grænsen går.

   Slet
 6. Hvor er det altså en stribe lækre, lækre ufoer du har!!!

  Clover bliver jeg mere og mere vild med jo flere gange jeg ser den, så det kan ske jeg skal igang med at spare op (nå, ja, og så liiiige strikke nogle af mine ufoer færdige....).

  Jeg ønsker dig mange dejlige stunder med de skønne modeller på pindene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lea. Clover har jeg længe haft kig på, så nu skulle det være.

   Slet
 7. Sikke mange dejligt projkter du har gang i. Glæder mig til at se dem færdige.

  Clover er også på min liste over ting jeg skal strikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete. Jeg er vild med Helga Isagers modeller og nu blev det så Clover, der kom på pindene.

   Slet
 8. Hold da op du har nogle spændende ting igang.
  Det glæder mig du har genoptaget Beezy - den giver udfordringer - ja - men den er dem bestemt værd. Det er en rigtig smuk model. Mon du laver den med de nye ærmer ? Jeg er spændt på hvordan du læser opskriften ? jeg løb kludder i det, og kunne ikke finde hoved og hale - så jeg fik startet for neden og lavede egen udgave af ærmerne ;o)
  Men Bente Geils originalmodel nr. 2 er langt at foretrække (med mindre, man som jeg, måtte strikke en trøje af hensyn til modtageren).
  den top-down trøje i chunky højlandsuld bliver også rigtig flot.
  Og den grå i mohair - ikke at forglemme. Den ligner i farven lidt den jeg just har slået op til idag.
  Ja jeg kan jo nævne dem alle - Istex og Clover er bestemt også meget meget fine.
  Rigtig god strikkelyst til dig :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha det lyder ikke godt. Jeg håber da jeg kan finde ud af opskriften. Synes jeg har haft rigeligt vrøvl med miss Beezy allerede. Jeg strikker den med de nye ærmer, som jeg synes er meget pænere end de gamle skinkeærmer. Jeg har iøvrigt set din udgave af miss Beezy, som du lavede til din søster. Den er rigtig flot.
   Også god strikkelyst til dig.

   Slet
 9. Sikke fine ting du har gang i. Og med de planer du derudover har, kommer du da ikke til at løbe tør for projekter foreløbig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Susan. Nej der er nok at tage fat på, så jeg keder mig ikke.

   Slet
 10. Det er da ikke så lidt du har gang i. 2013 tyder da på at blive et strikke år med stort S :))
  God fornøjelse med ALLE dine projekter!

  SvarSlet
  Svar
  1. 2013 skal blive et SUPER strikke år har jeg bestemt. Også god fornøjelse med dine projekter, som jeg glæder mig til at se.

   Slet
 11. skønne projekter som du har gang i... Håber at du får lidt strikketid igen, når nu det nye år har været startet så travlt :-)
  Glæder mig da til at se hvad alle dine projekter ender ud i...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marion. Jeg får heldigvis lidt mere tid til at strikke i de kommende måneder.

   Slet
 12. Det høres ut som om du ikke får tid til så mye annet enn å strikke med alle de planene du har. Nå synes jeg imidlertid det er mye bedre å ha mye ideer enn å ikke ha noen, selv om man kan komme litt i skvis på hva man skal prioritere å sette på pinnene. Du finner sikkert ut av det, mye fint blir det garantert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig Helle, hellere for mange projekter end slet ingen. Det er ren luksus at kunne vælge og vrage.

   Slet
 13. Hvor er det dog nogle fine ting du har på pindene. Du er så flittig.

  SvarSlet