søndag den 19. august 2012

Blogopdatering - advarsel billedløst indlæg.

Da jeg er blevet et år ældre i løbet af sommeren og uldbegavet også har haft sin første fødselsdag, tilbød min søn at give bloggen en makeover, så den bliver lidt mere brugervenlig.
Billedet foroven er i virkeligheden et bundt alpaka uld fotograferet på mit køkkenbord og efterfølgende vendt, drejet og vredet. Min søn er computernørd og rigtig god til den slags. Jeg er vild med, at han har lavet en Ravelry knap, der leder mig direkte videre til min side på Ravelry. Han er god til den slags detaljer.

I sommerferien har jeg taget mig sammen til at lægge mine projekter og garnlager/stash ind på Ravelry. (Kan godt forstå hvis nogen af jer tænker: "Get a life"). Jeg har også kun været medlem siden 2008, så det må siges at være på tide, men nu er der orden i tingene, og jeg synes det giver et bedre overblik, når man skal finde garn til et nyt projekt.
Til sidst vil jeg gerne sige velkommen til de nye læsere. Dejligt at I har lyst til at læse med her. Jeg elsker kommentarer og læser dem om og om igen, så skriv endelig.

22 kommentarer:

 1. Det er et sjovt billede, utroligt hvad man kan med billeder.

  SvarSlet
 2. Meget flot og lækker billede, som siger meget om den kreativitet som findes på din blog. Jeg hænger på, og glæder mig til at læse med, også fremover.

  SvarSlet
 3. hej
  det må da være fedt med en som kan det der med compurter og gerne vil hjælpe en.... bare det var mig. (mit fælt med fast læser virker ikke og ved ikke hvad jeg skal gøre ved det. hihi.) fedt billde du har fået på i toppen.

  SvarSlet
 4. Flot side - dejlig overskuelig. Glæder mig til at se hvad du har gang i!

  SvarSlet
 5. Fedt billede du har fået :-)

  SvarSlet
 6. Det ser super godt ud , hurra for kreativitet :-)

  SvarSlet
 7. Det ser så sejt ud det billede.
  Du kan godt rose ham '))

  Fin blog opfrisker han har lavet.

  Yt

  SvarSlet
 8. Smukt var det og smukt er det - tillykke med det nye look - det gamle var altsåmogså smukt .

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare godt ud herinde.....så flot et billede du har fået lavet.Stort tillykke med det hele :0)

  SvarSlet
 10. Sej makeover din søn har lavet .-) Syntes at det er sjovt at det er foto af et garnnøgle :-)

  SvarSlet
 11. Dejlig makeover du har fået lavet her på bloggen. Min trænger også !!! så nu må jeg jo ind og lurer dig kunsten efter.

  Flot at du har fået alt lagt på Ravelry, jeg er stadig ikke kommet ret langt, så kan godt mærke vingesuset af dine arme som flyver rundt oppe i luften, ti hi...

  Kh. Lis

  SvarSlet
 12. Fin blog. Både pæn og overskuelig. Jeg er stadig på "begyndersiden" :-/ Og har heller ikke nået langt på ravelry. Men jeg kan godt følge tanken, om at det er dejligt at skabe overblik over beholdningen :-)

  SvarSlet
 13. Jeg tænker ikke "get a life".. for er der noget der er super tjekket og som faktisk er vældigt praktisk, så er det jo at bruge Ravelry med alle de muligheder for overblik det giver :)) Jeg selv er et år bagud med mit stash, men har planer om at gå i gang når efteråret rammer og der igen bliver mere indetid.

  Han er bestemt ikke uden evner ham din søn, og banneret er blevet flot :)

  God tirsdag
  Henriette :)

  SvarSlet
 14. Tak for den fine modtagelse af min makeover. Jeg viderebringer alle jeres rosende ord til min søn, så bliver han glad.

  SvarSlet
 15. Virkeligt flot banner. Han er dygtig :-)

  SvarSlet
 16. Fantastisk top billede.

  Jeg vil også så gerne have et fint billede ind. Men kan jeg finde ud af det? - Næhhh.....

  SvarSlet
 17. Tillykke med fødselsdagene ;-)) det øverste billede er super flot og hvor er det dejligt med en så god hjælper i huset.

  SvarSlet
 18. Tillykke med fødselsdagen for nylig og den flotte blog, den er virkelig sej. Og Ravelry knappen er fantastisk.
  Jeg vil gerne støtte dig omkring Ravelry, jeg har også lagt alt mit garn ind og det er vildt og fantastisk, det hjælper mig meget til at skabe overblik og matche opskrifter og garn.

  SvarSlet
 19. Tusind tak - hvor er I søde. Jeg sender det hele videre til min søn med risiko for, at han bliver lidt indbildsk, men det må han også gerne.

  SvarSlet
 20. Hvor er det bare et skønt billede din header har(:

  Du er velkommen til at kigge fori min blog og min give away, hvor man kan vinde et gavekort på 200kr(:
  Min anden give away finder du i venstre side af min blog(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-11.html

  SvarSlet
 21. Hold nu op - hvor er her blevet fint.
  Og et stort tillykke med føs'dagen :)

  SvarSlet