lørdag den 30. juni 2012

Rækkevidde 2 og nyt garnkøb

 Det er ved at være lige på falderebet, hvis jeg skal nå et indlæg mere i juni, da det er 1 juli i morgen (hvor tiden dog flyver afsted). Det varer endnu nogle uger før jeg har ferie, og tiden begynder at føles lang. Jeg tæller dagene og kan næsten ikke vente med at slå vækkeuret fra og bare dase.

På strikkefronten har jeg besluttet mig for en rækkevidde 2. Jeg opdagede, at jeg lige havde nok af Geilsk tynd uld i to lilla farver og jeg havde lyst til at strikke en mere. Nu lå den lige i fingrene og jeg har hygget mig med at strikke den første, selv om det bare er rundt og rundt i glatstrik det meste af tiden. Der er dog lang vej endnu, da jeg mangler den nederste del, hvor der er 550 masker til sidst.

Et garnkøb er det også blevet til. Jeg har længe haft kig på solar plexus af Annette Danielsen, som jeg bare synes er superflot. Jeg skal strikke den i Isagers plantfiber i en hidsig orange meleret farve, som jeg har taget mod til at vælge. Jeg blev fristet over evne, da jeg så denne flotte udgave af blusen.Jeg må indrømme, at de stærke farver frister i øjeblikket. Jeg glæder mig til at komme i gang med den, men det bliver først i min ferie.


Jeg vil slutte med at ønske alle strikkesøstre i blogland en rigtig god sommer.

19 kommentarer:

 1. Jamen, altså, hvor det sejt at du strikker endnu en Rækkevidde allerede, men kender godt det du beskriver med at "nu lå den lige i fingrene" og hvorfor så ikke gentage successen?!!! Og jeg synes det er dejligt at have et strikketøj, der er nemt og bare går rundt og rundt det meste af tiden.....skønt, når man ikke lige er i humør til at følge en opskrift og tælle og koncentrere sig og hvad ved jeg :-)

  Den bliver skøn i de to lilla farver!!

  Og Solar Plexus har jeg set i den orange; den er faktisk superflot - og slet ikke så hidsig når den er strikket som farven ellers kunne antyde, når man ser garnnøglerne.

  SvarSlet
 2. Fine projekter du har gang i. Rigtig god sommer i lige måde!

  SvarSlet
 3. Den ser også flot ud i de to lilla farver, så du får en skøn Rækkevidde mere at nyde her i sommerens kølige aftner for dem kommer der nok nogle af her i Dk.

  Farven til Solar plexus ser rigtig spændende ud, du er en modig pige, men det har du bevist før, så jeg er sikker på den bliver flot.

  Tak og også en skøn, skøn sommer til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Rækkevidde er altså flot i lilla - det er altså sejt lige at hoppe på en til. Jeg kender faktisk godt det der med at have modellen og garnet i fingrene - så kører det bare.

  Flot farve du har valgt til Solar Plexus - jeg kan altså også goidt lide de stærke farver.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det smukt ud- er selv glad for lilla :) men en kjole med talje osv - næhh det blir ikke her ;0)

  Også rigtig dejlig sommer til dig - håber der blir meget ag dn.

  MArianne

  SvarSlet
 6. Og også den super sommer til dig, glæder mig til at se din orange sag :0)

  SvarSlet
 7. Selv tak .. sommeren viste sig fra sin bedste side i dag og så må vi håbe det holder lidt endnu.
  Jeg venter osse bare på ferien .. glæder mig rigtig meget ..det der med at man har hele dagen til rådighed.
  Det er nogen rigtig lækre ting du får strikket. Jeg tror det er noget med vejret at gøre .. on sommeren har man lidt mere lyst til farver. Lyder spændende med din orange.

  SvarSlet
 8. tak og i lige måde :-)

  Den ser fin ud din rækkevidde nr 2, og den farve er der godt nok knald på glæder mig til at se resultatet.

  Ja intet er skønnere end ferie :-)

  SvarSlet
 9. Hvor godt du fik byttet garnet, jeg er sikker på du bliver glad for farven er sommerdejlig :))

  SvarSlet
 10. Fantastiske ting du skal lave. Solar plexus bliver super, sikken en farve. Forstår godt at du er klar til en kjole mere.

  SvarSlet
 11. Solar plexus er bare flot.
  Spændende at se den undervejs (hvis du vælger den).
  hilsen Mona

  SvarSlet
 12. God sommer:-)

  Din Rækkevidde ser fantastisk ud.

  SvarSlet
 13. Jeg er altså fuldstændig vild med den orange farve. Er meget spændt på at se en færdig Solar Plexus i den ;-) Og da også nogle skønne farver til rækkevidde 2 :-)

  SvarSlet
 14. Altså, altså - hvor er de fine dine "Rækkevidder" - det er altså sejt at gå i gang med en 2´er :-) Men jeg kender godt, dét med at det ligger i fingrene, nogle gange er man bare nødt til at strikke en model flere gange ;-)

  Forrygende farvekombinationer på begge to og så får de hver deres helt egne udtryk :-)

  SvarSlet
 15. Tak alle sammen. Jeg kunne ikke dy mig for at begynde på en til, nu gælder det om at hive sig selv op ved håret og få den gjort færdig.

  SvarSlet
 16. Meget charmerende top, jeg kan godt lide at taljen bliver markeret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, det er nu ikke en top, men en kjole.

   Slet
 17. Rækkevidde nr. 2 ser smuk ud. Min er desværre blevet lidt for stor i halsudskærringen. ....... Æv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var ærgeligt Gitte, kan du ikke have et eller andet under, eller måske hækle en ekstra kant i halskanten for at samle den lidt?

   Slet