lørdag den 21. januar 2012

Juhuuu jeg vandt!


Jeg meldte mig for noget tid siden til denne skønne giveaway og til min store forbløffelse var jeg den heldige vinder. Det er helt vildt, for jeg vinder normalt aldrig noget og har aldrig, og jeg mener aldrig held i spil. Så jeg troede næsten ikke mine egne øjne, da jeg så, at jeg havde vundet.

Det tog lidt tid før jeg fik hentet pakken, da jeg netop har tilmeldt mig døgnboksen, hvor man selv afhenter sin pakke og ikke lige havde fanget, at jeg skulle gå hen til afhentningsstedet. I stedet gik jeg troligt og ventede derhjemme på, at pakken skulle dukke op, men den lå allerede i boksen og afhentningsedlen lå i postkassen gemt mellem nogle reklamer. så derfor havde jeg ikke set den i første omgang.

Kurven med de lækre sager er doneret af Gitte der har bloggen "en kreativ verden". Gitte laver mange spændende ting og har en skøn blog. Pakken indeholdt alt det, der er på billedet. Bogen "vild med garn" kendte jeg ikke, men der er mange søde små og store projekter deri. Garnet kendte jeg heller ikke, men det er et lækkert entrådet uldgarn, der minder mig lidt om Spinni fra Marianne Isager og det har også samme løbelængde. De søde hæklenåle i mange farver er jeg også rigtig glad for, for jeg har stort set ingen hæklenåle, så de falder på et tørt sted og jeg glæder mig til at bruge dem. Nu vil jeg tænke over, hvad jeg skal lave af garnet, måske er der en ide i bogen.

Gitte havde skrevet dette søde kort og sendt med pakken, og jo Gitte jeg er rigtig glad for min gevinst. Tusind tusind tak.

23 kommentarer:

 1. Tillykke, det var en rigtig god give away!

  SvarSlet
 2. Stort tillykke - den var en rigtig fin gave at vinde :-)

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig gave, man kan da kun blive i godt humør af det farvestrålende garn:-)

  SvarSlet
 4. Stor tillykke med gevinsten. Sikke en go´ pakke

  SvarSlet
 5. Tillykke med din gevinst. Bare det er et varsel om at andre, der aldrig vinder - f.eks. mig - også snart vinder en give-away. Hvorom alting er, tillykke til dig.

  SvarSlet
 6. Tillykke med den fine gevinst. Jeg var lige inde på Gittes side og rodede også efter vinderen, men kunne ikke finde hvem.
  Dejligt at opdage at det var dig. Spændende at se hvad du får ud af tingene.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Tillykke med gevinsten.

  Super lækker, flot stjernekjole!

  SvarSlet
 8. PS: 3,2 kg på 14 dage er VILDT FLOT!!!!!!!

  SvarSlet
 9. Stort tillykke med gevinsten. Lækker gave at vinde.

  SvarSlet
 10. Nej for en flot gave ! kan godt forstå du blev glad.
  mvh Mona

  SvarSlet
 11. Kirsten jeg håber du også snart vinder noget.
  Lis du kan se vinderen under indlægget med give awayen.
  Gitte, tak for din opbakning, jeg er glad for, at du synes om min kjole.
  Alle: Tak for lykønskningerne, jeg synes også det er en flot gave og man bliver i godt humør af den grønne farve garnet har. Jeg er gået i tænkeboks med hensyn til hvad jeg skal strikke af det.

  SvarSlet
 12. Nøj, hvor lækkert. Tillykke!

  SvarSlet
 13. Tillykke med gevinsten. En dejlig farvebombe. Superlækker stjernetunika, også.

  SvarSlet
 14. Tak Kirsten for de venlige ord.

  SvarSlet
 15. Super dejligt at du blev glad for pakken :)
  Det er så dejligt at vinde. Jeg vandt selv en giveaway i december og jeg fik et kæmpe sug i maven. Vinder normalt hellere ikke noget og man bliver bare så glad .
  Knus Gitte

  SvarSlet
 16. Tak Gitte, det var bare sådan en dejlig pakke og jeg blev så glad og overrasket, havde slet ikke troet at jeg ville vinde.

  SvarSlet
 17. Tillykke med den lækre gevinst! Tak for de altid dejlige kommentarer på min blog. Jeg er bagud med at læse blogs og kommentere, men hvor er du sej sådan at melde dig hos vægtkonsulenterne! Jeg glæder mig til fortsat at følge dig og din blog.

  SvarSlet
 18. Kære Louise tak for de venlige ord. Jeg følger også din blog med stor glæde, du har en dejlig blog.
  Jeg vil også gerne sige hjertelig velkommen til de nye læsere. Det er jer læsere og jeres søde kommentarer og også gerne kritiske kommentarer, der gør det sjovt at være blogger.

  SvarSlet
 19. Tillykke med den dejlige gevinst - I din kommentar til mit Camomillegarn skrev du at du også har garn tilsalg. Er det på din blog - jeg har ledt men det har ikke lykkedes mig at finde det? Vi kunne godt lave en byttehandel, hvis du har lyst.
  Jeg kan se du bor i Århus - det gør jeg også, Egå nord for Århus. Du skriver du mangler lidt hjælp til at komme i gang med Ravelry. Hvor langt er du kommet Er du oprettet som bruge? Hvad er dit brugernavn?

  Du er velkommen til at kontakte mig på Susravn@gmail.com, hvis vi skulle snakke noget om byttehandel eller evt. Ravelry?

  SvarSlet
 20. Hej Susan. Tak for dit tilbud. Lige nu har jeg ikke noget garn til salg eller bytte, da jeg allerede har solgt det garn jeg nævnte i kommentaren til dig. Med hensyn til Ravelry har jeg planlagt at melde mig til et af Tines kurser, men har bare ikke rigtig tid i øjeblikket, men det var sødt af dig, at tilbyde din assistance.

  SvarSlet
 21. Tillykke med præmien, heldige asen

  Stine:)

  SvarSlet