søndag den 30. oktober 2011

Lagersalg hos Garn.dk og messe i Fredericia

I går var jeg sammen med 5 skønne piger til messe og lagersalg. Vi startede dagen med morgenkaffe hos min søde kollega, der havde været tidligt oppe, hentet rundstykker og sågar bagt pandekager til os. Det var helt overvældende og en pragtfuld start på dagen.
Dernæst gik turen i bil til lagersalg i Kolding. Det var et elendigt kørevejr med tæt tåge, men vi kom da frem og jeg fik købt godt ind til vinterens projekter.
Først 1 kg sort shetlandsuld. Jeg har tænkt mig at strikke "The little black dress", tidligere set i denne fantastiske udgave hos Gitte
 Dernæst købte jeg yderligere 1 kg gråt shetlandsuld til denne kjole, som jeg synes er utrolig flot. Jeg så den opstrikket på messen i originalgarnet, men den havde helt mistet faconen i det bløde garn. Jeg tror der bliver bedre hold på den i shetlandsulden.

Messen var fuldstændig overvældende, der var garn overalt og det var sjovt at se, hvor mange af de besøgende, der ankom i hjemmestrik. Det har nogen nok fortrudt, for der var stuvende fuldt af mennesker og temmelig varmt i hallerne, men flot så det ud.
 På messen var jeg bl.a. på Ellen Holms stand og fik også lejlighed til at hilse på hende og fortælle hvor meget jeg beundrer hendes design. Med hjem kom da også 1 kg garn og 2 opskrifter. Garnet er supersoft og skal anvendes til bl.a. model Eline herunder, som jeg så færdigstrikket på messen. Den er utrolig flot, så den skal laves ved lejlighed.
 Jeg har længe haft kig på denne søde model. Nu blev der indkøbt garn til den. Det er shetlandsuld og farven er blød lys petroleumsfarvet og ikke så turkis, som den fremstår på billedet.
 På lagersalget var der udsalg af kamgarn. 1 cone med 500 gram kostede 100 kr. Jeg købte 3, men mit kamera har vanskeligt ved at gengive farverne korrekt. Den midterste er en skøn olivengrøn med brune nistrer og et flot spil. Conen til venstre er en dyb, varm hindbærrød.
 Model margrethe har jeg haft kig på et stykke tid. Har dog også gang i model Karla, se Leas flotte udgave Karla skal laves færdig først, og der er lang vej endnu.
Jeg er usikker på, hvilke farver Margrethe skal strikkes i, men det er heller ikke aktuelt lige foreløbig.
Jeg har som tidligere nævnt en del ufoer, der skal gøres færdige først. Der må mobiliseres noget viljestyrke og jeg er allerede i gang med at strikke færdig og montere.

9 kommentarer:

 1. Sikke skønne garner du har fået hamstret :-)Glæder mig til at se dem blive tryllet om til dine planlagte projekter ;-)

  SvarSlet
 2. Jamen, jamen du går da ikke død p.g.a. Mangel på garn og ideer ;0))
  Skønne ting du håber købt - rigtig god fornøjelse :)

  SvarSlet
 3. Sikke lækre indkøb du har gjort :-) de to øverste kjoler er da bare for skønne , hvor er opskriften fra , for dem kunne jeg tænke mig at strikke også:-)
  Eline har jeg også liggende og vente på at blive strikket , den er super flot ....

  SvarSlet
 4. Vildt lækre indkøb du har gjort!!!!

  Du kommer da ikke til at gå ned på garn og gode ideer her i vinter :-) Jeg glæder mig meget til at følge de smukke kjoler undervejs og ja, den lysrosa kjole bliver nok lidt bedre i et andet garn.

  Jeg så den også "i brug" på messen og Alpaca er nok lidt for blødt til den model.

  SvarSlet
 5. Wau jeg sidder og savler ned i tastaturet - det er bare nogle skønne garner du har fået købt dig! Jeg kan godt forstå hvis det er svært ikke at kaste sig over de nye fibre - det kræver viljestyrke ;O)

  SvarSlet
 6. øv hvor er jeg misundelig at I bare kører afsted til lager salg og messer... For mig er det næsten en dagsrejse. SNØFT

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer, nej jeg får nok mangel på garn eller projekter lige forløbig.
  Birthe opskriften på the little black dress er fra bogen Runway knits af Berta Karapetyan. Den er på engelsk, men vist ikke så svær at gå til.
  Den anden kjole var i det sidste strikkemagasin, alt om håndarbejde.
  Helen, hvor er det synd. Jeg håber der er noget tilsvarende hvor du bor.

  SvarSlet
 8. Hov, det var forkert. Kjolen på billede nr. 2 er fra Strikkemagasinet i august i år.

  SvarSlet
 9. Hold op hvor ser det bare lækkert ud alt sammen - både garn og modeller. Rigtig god fornøjelse med det.

  SvarSlet